Despre Noi

>
Despre Noi

Scoala Îngrijitoarelor

CURSURI DE ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ “24 DE ORE LA DOMICILIU”

Centru de calificare profesionala si limba germana, ofera din 2014 cursuri de ingrijire batrani la domiciliu si cursuri de limba germana pentru adultii care doresc sa se recalifice si sa poate obtine un job in domeniul ingrijirii in Austria, germania, romania si in restul tarilor din Europa.

Diplimele de calificare si diplomele de perfectionare limba germana sunt avizate de ministerul educatiei prin aplicarea timbrului SEC de catre AJPIS Galati.

Școala Îngrijitoarelor

-> AS Pflege

-> Pflegerinn Fur Dich

Din 2004 pana in prezent  centrul a fost numit AS Pflege, ulterior numinduse Pflegerinn Fur Dich. Ambele insemnand ingrijire As si Ingrijitoare pentru tine, lucru ce scoate in evidente faptul ca se pune accent pe calitate si persoana/om.

Durata cursurilor este de 10 saptamani calendaristice insumand 360 de ore dintre care 120 pregatire teoretica si 240 de ore de pregatire practica alaturi de lectorii avizati ai centrului. Ulterior sustinerii examenelor de ingrijire batrani si de limba germana, examene care constau in teste grila, interpretare orala si proba practica, candidatii pot sustine prin intermediu centrului un interviu online cu angajatorul austriac, partener al centrului, pentru obtinerea unui loc de munca legal in domeniul ingrijirii in tarile partenere.

Pana in prezent centrul nostru a cursat peste 1000 de persoane dintre care 700 sunt inca la munca in Austia, respectiv Europa.

Criteriile de inscriere pentru a beneficia de posibilitatea inscrierii la cursurile noastre, canddidatii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani si sa detina o adeverita/diploma de absolvire invatmant obligatoriu 8 clase si sa fie clinic sanatos.

Istoricul centrului a pornit de la nevoia de a ingriji, o nevoie care s-a dovedit a fi permanenta oriunde in lume pe perioada nedefinita.

cum

lucrăm

Parteneri